Le Nouvel Condominium

Building Type

Residential

Status

Built

Year

2017

Location

Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan

Size

71,500 sq.m.

In collaboration with Ateliers Jean Nouvel

Apartment suite are of the 2, 3 and 4 bedroom types, duplexes, simplexes with 4 nos. penthouses on the topmost floor of both towers, every unit designed with full height glazing to take advantage of the 360◦ views of the KL City skyline.
Each penthouse unit have their own private terrace with plunge pool, spa pool with unobstructive view towards the twin towers.

At the summit of each tower, the steel framed reflective mirror sky roof leans over a timber deck with vertical greenwalls and climbing plants on cables serving as a semi outdoor recreational space with spectacular views.
 
On the ground, two distinct concierges one for each tower are provided to serve the visitors with two separate entry and exit, one from the busy Jalan Ampang and the other from the more discrete and private Lorong Mayang at the rear.